Om oss

HVA ER MISSHA?

Missha er en ledende merkevare innen koreansk hudpleie- og kosmetikk. Drivkraften bak merkevaren er et ønske om å tilby luksuriøse kvalitetsprodukter til overkommelig pris. Du kan velge fra et omfattende utvalg av luksuriøse hudpleie- og kosmetikk-produkter som gir virkelig gode resultater.


Missha sine hudpleie- og kosmetiske produkter er basert på en solid og helhetlig forståelse av hudens komplekse struktur og dens mange variasjoner. Produktene er utarbeidet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing, slik at du kan være sikker på at hvert produkt er trygt og effektivt.


Missha ble etablert i år 2000 gjennom det koreanske skjønnhet-nettstedet, beautynet. I 2002 ble den første fysiske butikken åpnet. Sytten år senere, har Missha mer enn 3000 butikker over hele verden og har millioner av fans som sverger til merket.Missha Norge AS etablert januar 2017, med nettbutikk på missha.no, som åpnet mai 2017. Missha Norge AS har som mål å bli kundens førstevalg innen k-beauty i Norge, Sverige og Danmark - ved å tilby kvalitetprodukter innen koreansk kosmetikk og hudpleie til alle, til en fornuftig pris. Som agent, holder Missha Norge AS eksklusive rettigheter til distribusjonen av MISSHA i Norge, Sverige og Danmark og opptrer derfor også som grossist i bedriftsmarkedet. Dette betyr at vi er den eneste agenten som er offisielt godkjent som distributør av MISSHA i Skandinavia og vi holder en oppdatert oversikt over godkjente forhandlere som selger våre produkter videre til sluttkunde.HVA ER SPESIELT? : KVALITET FREMFOR KVANTITET

Når du velger Missha, kan du stole på at det har blitt produsert av et selskap som mottar internasjonal anerkjennelse for sin høye kvalitetsstandard i deres hudpleie- og kosmetiske produkter. Markedet i Korea er preget av stor konkurranse, hvilket betyr at skjønnhetsindustrien er i stadig videreutvikling for å tilfredsstille de kresne kundene. Dette gjenspeiler seg i Missha, som arbeider kontinuerlig med kvaliteten på produktene, og som stadig lanserer ny spennende førsteklasses varer.


Handler du av Missha Norge AS, kan du stole på at produktene kommer ferske fra produsenten. Alle vår produkter blir forsvarlig lagret og håndtert i henhold til produsentens anbefalinger og kosmetikkforskriften. Vi kan garantere en sporbar transporthistorikk på produktene, fra de forlater produsenten til de kommer til din postkasse. Dette er en trygghet for deg som forbruker, en trygghet som ikke kan garanteres om du kjøper Missha via uoffisielle kanaler.  At en nettbutikk med norsk/svensk/dansk tekst selger Missha, er ikke en garanti for at produktene du kjøper er autentiske. Spør oss!


KUNDESERVICE

Vi verdsetter tilbakemeldinger, kommentarer og tilfredshet fra våre kunder. Derfor ønsker vi gjerne at du gir din rating etter å ha prøvd eller kjøpt produktet. Hvert produkt har blitt utviklet, og fortsetter å utvikle seg, gjennom forslagene og vurderingene av kunder.RIMELIG HUDPLEIE OG KOSMETIKK

Hvorfor skal du betale ekstravagante priser for å kjøpe kvalitet? Missha gjør det mulig. Ved å forenkle distribusjonskjeden og ved å gi avkall på aggressiv markedsføring, tilbyr Missha førsteklasses kvalitet uten en ekstravagant prislapp.


MISSHA GLOBALT

Siden den første internasjonale butikken i Sydney ble etablert i 2002, har Missha etablert et stort globalt nettverk med over 3000 butikker verden over i land som USA, Kina, Tyskland, Japan, New Zealand, Emiratene; og nå også i Skandinavia!
MISSHA er i mot testing av produkter på dyr! Missha Norge AS distribuerer ikke produkter som er testet på dyr.