Om oss

HVA ER MISSHA?

MISSHA er et ledende varemerke innen koreansk hudpleie- og kosmetikk. Drivkraften bak merkevaren er et ønske om å tilby luksuriøse kvalitetsprodukter til overkommelig pris. 


MISSHA sine produkter er basert på en solid og helhetlig forståelse av hudens komplekse struktur og dens mange variasjoner. Produktene er utarbeidet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing, slik at du kan være sikker på at hvert produkt er trygt og effektivt.


MISSHA ble etablert i år 2000 og har siden hatt en fantastisk vekst, som nå teller mer enn 3000 butikker verden over. Vi er stolte av at MISSHA har millioner av fans som sverger til merket!MISSHA Norge AS etablert januar 2017, med nettbutikk på missha.no, som åpnet mai 2017. Vi har som mål å bli kundens førstevalg innen k-beauty i Norge - ved å tilby kvalitetprodukter til en fornuftig pris. Som agent, holder MISSHA Norge AS eksklusive rettigheter til distribusjonen av MISSHA i Norge og opptrer derfor også som grossist i bedriftsmarkedet. Dette betyr at vi er den eneste agenten som er offisielt godkjent som distributør av MISSHA i landet og vi holder en oppdatert oversikt over godkjente forhandlere som selger våre produkter videre til forbrukeren.KVALITET FREMFOR KVANTITET

Når du velger MISSHA, kan du stole på at det har blitt produsert av et selskap som mottar internasjonal anerkjennelse for sin høye kvalitetsstandard i deres hudpleie- og kosmetiske produkter. Markedet i Korea er preget av stor konkurranse, hvilket betyr at skjønnhetsindustrien er i stadig utvikling for å tilfredsstille de kresne kundene. Dette gjenspeiler seg i MISSHA, som kontinuerlig forbedrer produktene og lanserer stadig nye, spennende, førsteklasses varer.


Handler du av oss, kan du stole på at produktene kommer ferske fra produsenten. Alle vår produkter blir forsvarlig lagret og håndtert i henhold til produsentens anbefalinger og kosmetikkforskriften. Vi kan garantere en sporbar transporthistorikk på produktene, fra de forlater produsenten til de kommer til din postkasse. Dette er en trygghet for deg som forbruker, en trygghet som ikke kan garanteres om du kjøper MISSHA via uoffisielle kanaler. 


KUNDESERVICE

Vi verdsetter tilbakemeldinger og kommentarer fra våre kunder. Derfor ønsker vi gjerne at du gir din rating etter å ha prøvd eller kjøpt et produkt. Hvert produkt har blitt utviklet, og fortsetter å utvikle seg, gjennom forslagene og vurderingene av kunder.RIMELIG HUDPLEIE OG KOSMETIKK

Hvorfor skal du betale ekstravagante priser for å kjøpe god kvalitet? MISSHA gjør det mulig. Ved å forenkle distribusjonskjeden og ved å gi avkall på aggressiv markedsføring, tilbyr MISSHA førsteklasses kvalitet uten en ekstravagant prislapp.MISSHA er i mot testing av produkter på dyr! MISSHA Norge AS distribuerer ikke produkter som er testet på dyr.