Magic cushion

Skrevet av admin 07. Aug 2017 0 Kommentarer

Hva er en BB-cushion?

 

For dere som enda ikke har oppdaget beautyfavoritten BB-cushion, er det på høy tid å finne ut hva dette beutyproduktet kan utrette!

 

BB-cushions kominerer alle fordelene med BB-krem og de hendige kompaktfoundationene på markedet. BB-cushions er svamper (cushions) dynket i BB-krem pakket i et praktisk etui med speil og applikator. Applikatoren er en avansert beautyblenderlignende pute som påfører produktet jevnt og profesjonellt. BB-kremen har perfekt naturlig finish, uten å ende opp i et trist, tørt og kakete utseende iløpet av dagen. Kun nødvendig mendge produkt påføres ved hver applikasjon ved hjelp av cushion som frigjør riktig mengde BB-krem. Ønsker du større dekkevne: påfør lagvis til ønsket resultat.

 

Missha M Magic Cushion har en unik parabenfri og alkoholfri formula som absorberer svette og talg, slik at sminken varer lengre og forebygger at porene tetter seg. Det fine med Magic Cushion- og  BB-cushions generelt, er at i tillegg til sine dekkende, utglattende og glød-givende egenskaper, så gir produktet pleie til huden. Noen av godsakene i Magic Cushion er bambusvann, som virker  forfriskende på huden, baoabtreekstrakt som gir fukt, og ekstrakter fra trollhassel som roer ned irritert hud. Solfaktor 50 i tillegg, er en stor bonus. Produktet har svært god festeevne og holder hele dagen. Retouch ved behov er enkelt og greit- du har alt du trenger i det lille elegante etuiet. Retouch gir dessuten påfyll av solfaktor uten å ødelegge sminken.

 

Magic Cushion finnes i to versjoner: Cover og Moisture. Cover har større dekkevne, gir matt resultat, og moisture gir en fuktigere/duggfrisk overflate og passer til deg med tørr hud. Fargenyansene i Cover er nr 21, nr 23, nr 27 og nr 31, og i Moisture nr 21 og nr 23. Nr 21 er lyseste tonen med lett rosa undertone. 23 har varmere pigmenter, og er et hakk dypere i fargen enn 21. Nr 27 vil passe for deg som har lett solglød i huden, og 31 for olivenfarget hud (mørk nyanse).  Nr 23 er nyansen de aller fleste skandinavere foretrekker. 

 

Hvordan påfører man BB-cushion?

 

 

 

Kjekt å vite:

Alle koster, svamper og applikatorer man bruker til sminke, vil over tid være potensielle bakteriebomber. Vi anbefaler derfor vask av applikatoren annenhver uke,  slik at man unngår bakterievekst og urenheter i ansiktet.  (tilstoppede porer vil vi vel ikke ha..). Våre milde renseprodukter og sminkefjerner er perfekt for rengjøring av koster/svamper/applikatorer . Når Magic Cushion er tom, så kan du få kjøpt refill til fordelaktig pris hos oss! 

Tips! Lag din egen solkrem-cushion                                                                                                           

  • Rens cushionsvampen , etuiet og applikatoren fri for BB-krem 
  • Fyll på ønsket solkrem i etuiet før du legger svampen på plass. 

Voila! Du har en solkrem-cushion! Perfekt i vesken!  Du kan selvsagt kjøpe ferdig solkremcushion her!