K-beauty: Hva handler det om?

Skrevet av admin 05. Jul 2017 0 Kommentarer

 

Du har kanskje hørt om 10-trinns hudpleierutine, sheet-mask og variasjonene innen BB-creams og cushions. Dette er trender som sakte, men sikkert, tar plass i den vestlige verdens kosmetikk og hudpleiesortiment. High-end brands innen vestlig kosmetikk og hudpleie har endelig fått øynene opp for produktene. Det sies at  koreanerne ligger 10-15 år foran de vestlige verden når det kommer til utvikling av hudpleie og kosmetikk . Siden  hudpleie er et av landets største eksportområder, brukes det store ressurser for å levere de aller beste produktene til de kravstore kundene i Korea. Resultatet er hudpleie som virkelig funker ! K-beauty er likevel så mye mer enn dette! Kulturen for hudpleie i Korea handler om mer enn bare hva du smører på eller påfører huden. Livsstilen deres gjenspeiler respekten for kroppens største organ, huden, og den ivaretas med den største omsorg med holistisk (helhetlig) forståelse fra ung alder.

 

"Målet er sunn, glødende og frisk hud gjennom hele livet"

 

 

        GWANG!  

 

 

 

 

 

Hvorfor er koreansk skjønnhetspleie (som popluært kalles k-beauty) unikt?

 

 

# Innovativ bransje: Ideologien om sunn, glødende og frisk hud skaper et stort marked for skjønnhetsprodukter i Korea. Det er stor konkurranse innenfor bransjen, og med ca 2000 konkurrerende merker, kreves det at man holder tritt med de kresne kundenes behov og krav til kvalitet. Missha er et av de mest fremtrendende og ledende merkevarene innen koreansk hudpleie og har en solid posisjon i Korea, men også globalt!

 

# Ingrediensfokus: Koreansk skjønnhetsarv er gjennomsyret av naturlige ingredienser som er blitt brukt fra generasjon til generasjon. Denne tradisjonen fortsetter i dag med formuleringer som har en tendens til å unngå sterke kjemikalier, og trekke ingredienser fra naturen istedet. En kresen målgruppe krever gode ingredienser! Missha er intet unntak. Gi deg selv et kort minutt ekstra og se på ingredienlistene våre, under hvert enkelt produkt!

 

# Banebrytende:  Koreanske skjønnhetsprodukter er ikke redde for å bruke mer av de effektive vestlige ingrediensene i sine produktene sine - Men tilbyr også så mye mer! I tillegg til et imponerende stort utvalg i planteessenser, inkluderer også repertoaret banebrytende ingredienser som snegleslimekstrakt, geitemelk og biegift . Slike produkter hevder å levere resultater du aldri kunne oppnå før, og vi i MISSHA mener vi har et godt underlag for å kunne påstå at du vil bli meget fornøyd med resultatene dersom du prøver produktene over noe tid. 

 

# Kvalitet til overkommelig pris: Konkurransen i markedet presser prisene ned, og kvaliteten opp! På denne måten er kvalitetsprodukter uten en ekstravagant prislapp tilgjengelig for de fleste; og akkurat det er viktig for MISSHA. Vi utfordrer det høye prisnivået i markedet i en tid hvor flere binder opp en del av sin økonomi til huslån, bilhold og andre helt folkelige ting - så ønsker vi å kunne tilby produkter som tillater deg å ha den daglige luksusen over en lang tid - det lille ekstra du tillater deg i hverdagen som gjør at du føler deg litt bedre - og som ikke minst tar vare på deg og gir deg en sunn glødende hud!