Ti-trinns rutinen

LYNGUIDE TIL TI-TRINNS RUTINEN

 

 Koreansk 10-trinnsrutine kan virke overveldende for mange! Det er viktig å huske at hudpleierutinen er personlig. Det handler om å finne de produktene som fungerer for din hud. Her er en liten guide på hva de ulike produktene er, og i hvilken rekkefølge de skal brukes:

 

 1.Sminkefjerner og oljerens :

Bryter ned oljebaserte produkter på huden(sminke, solkrem, talg),og fjerner forurensing fra miljøet som setter seg i huden. Oljerensen er det første steget i 10-trinnsrutinen, og kan benyttes av alle hudtyper.

 

Oljerens

 


 


 

 

  

 2. Skumrens:

Rens nr 2 i rutinen, fjerner restene fra oljerensen og andre urenheter som fortsatt sitter igjen.

Skumrens

         

                  

 

 3. Eksfoliering:

Et must for silkemyk og glødende hud! Skrubb huden 1-2 ganger i uken for å fjerne døde hudceller og urenheter som sitter i porene.

Brown Sugar Facial Scrub

 

 

 
 

 
 

4.Toner:

Toner hjelper til med å balansere hudens pH-verdi etter rensingen, og klargjør huden med fuktighet for å bedre absorbere de andre produktene i rutinen.

Toner

 

5.Essens:

Hjertet i koreansk hudpleierutine! Essensen tilfører fukt, og stimulerer cellefornyelsen i huden. Resultatet er glødende og glatt hud!

Misshas bestselgende essens finner du her:

Time Revolution The First Treatment  Essence Intensive Moist

 

 
 

 

 

 

6.Ampoule/Serum:

Rik på aktive ingredienser vil en ampoule brukes til å behandle spesifikke hudproblemer. Har tykkere konsistens enn essensen.

Finn din favoritt her: Ampoule
 

 

7. Sheet mask:

Favorittbehandlingen! En rolig stund i en hektisk hverdag. 20 minutter med ansiktsmaske gir huden det lille ekstra.

Vi tilbyr et godt utvalg av masker!

 

 

 

 


 

8.Øyekrem

Den delikate og sårbare huden rundt øynene trenger mye næring. Bruk en nærende og fuktighetsrik krem for å redusere fine linjer og mørke ringer.

Vår favoritt: Øyekrem 9.Fuktighetskrem:

Tykkest konsistens påføres sist i hudpleierutinen, det er her fuktighetskremene kommer inn! De finnes som emulsjon (lett fuktighetskrem), gel, lotion og krem.

Ansiktskrem
 

 

10.Solkrem

Bruk alltid solkrem! Selv om det er overskyet, vil UVA+UVB- strålene kunne skade huden. Misshas solkremer gir god beskyttelse, samtidig som de pleier huden.

Huden blir særlig sensitiv mot solen etter eksfoliering og ved bruk av produkter som inneholder ulike syrer og retinol.

 Solkrem